Nieuw seizoen Masterchef Australië start maandag: Jamie Oliver ontmoet bijzondere fan

Nieuw seizoen Masterchef Australië start maandag: Jamie Oliver ontmoet bijzondere fan

Nieuw seizoen <em>Masterchef Australië</em> start maandag: Jamie Oliver ontmoet bijzondere fan Maandag gaat het nieuwe seizoen van Masterchef Australië van start bij Net5 en Jamie Oliver is aanwezig bij de aftrap. Een van de kandidaten van het kookprogramma blijkt een enorm grote fan te zijn van de tv-chef en hij vertelt wat Jamie zoal voor hem heeft betekend in de afgelopen jaren… Bekijk de beelden van Masterchef Australië seizoen 16 hieronder. Het zestiende seizoen van Masterchef Australië is vanaf maandag 26 augustus elke werkdag te zien bij Net5. Je kunt de beste fragmenten van Masterchef Australië terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden Bekijk deze video » Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Masterchef Australië vanaf 26 augustus op Net5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Monday 26 August om 11:10

Maandag gaat het nieuwe seizoen van Masterchef Australië van start bij Net5 en Jamie Oliver is aanwezig bij de aftrap. Een van de kandidaten van het kookprogramma blijkt een enorm grote fan te zijn van de tv-chef en hij vertelt wat Jamie zoal voor hem heeft betekend in de afgelopen jaren…

Bekijk de beelden van Masterchef Australië seizoen 16 hieronder.

Het zestiende seizoen van Masterchef Australië is vanaf maandag 26 augustus elke werkdag te zien bij Net5. Je kunt de beste fragmenten van Masterchef Australië terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's