Juicekanalen richten pijlen op zoons Frans Bauer: gaan Frans jr. en Christiaan vreemd?

Juicekanalen richten pijlen op zoons Frans Bauer: gaan Frans jr. en Christiaan vreemd?

Juicekanalen richten pijlen op <em>zoons Frans Bauer</em>: gaan Frans jr. en Christiaan vreemd? Frans Bauer wordt gezien als de ‘enige BN’er die niet vreemdgaat’, maar nu liggen zijn zoons wel onder vuur. Sinds de jongens te zien zijn in de realitysoap De Bauers zijn ze ook interessant gewonden voor de juicekanalen. Genieten van het leven?Frans jr. en Christiaan zouden het wel erg gezellig hebben met een aantal dames. Christiaan heeft een vriendin en Frans had een vriendin, hun avontuurtjes zouden ook plaats hebben gevonden tijdens hun relaties. Al vinden ze bij Shownieuws dat deze piepjonge jongens lekker moeten scharrelen en genieten van het leven… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer wil liedje van zoon Christiaan hebben: 'Ik dacht het niet!' (video) Bekijk deze video » Christiaan Bauer onthult: 'In juni komt mijn eerste solonummer uit' (video) Bekijk deze video » Dit is de eerste single van Christiaan Bauer en dit vindt zijn oma Wies ervan Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 7 juni om 09:37

Frans Bauer wordt gezien als de ‘enige BN’er die niet vreemdgaat’, maar nu liggen zijn zoons wel onder vuur. Sinds de jongens te zien zijn in de realitysoap De Bauers zijn ze ook interessant gewonden voor de juicekanalen.

Genieten van het leven?
Frans jr. en Christiaan zouden het wel erg gezellig hebben met een aantal dames. Christiaan heeft een vriendin en Frans had een vriendin, hun avontuurtjes zouden ook plaats hebben gevonden tijdens hun relaties. Al vinden ze bij Shownieuws dat deze piepjonge jongens lekker moeten scharrelen en genieten van het leven…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's