Bizar gesprek in Lang leve de liefde: 'Voel je je aangetrokken tot je moeder?'

Bizar gesprek in Lang leve de liefde: 'Voel je je aangetrokken tot je moeder?'

Bizar gesprek in <em>Lang leve de liefde</em>: 'Voel je je aangetrokken tot je moeder?' In Lang leve de liefde neemt een gesprek een nogal bizarre wending. Danique vindt dat Mike erg op haar vader lijkt in zijn jonge jaren, maar ze ziet dat niet per se als iets positiefs. Danique stelt bijzondere vragenDanique vindt Mike een knappe gast en hij vraagt of het niet positief is dat hij op haar vader lijkt. Maar wat als de rollen omgedraaid zouden zijn? Mike ziet zijn moeder als een koningin. Danique reageert nogal bijzonder: “Zou je dan een relatie willen met je moeder?”, vraagt Danique. “Voel je je aangetrokken tot je moeder?” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Amber is flink verbouwd, 'wat wil je aan je innerlijk veranderen?' Bekijk deze video » Steven over snurkgedrag Mirjam in Lang Leve de Liefde: 'Dat hele bed vibreerde' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: zo kun je voortaan het hele interieur aanschaffen Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 June om 16:11

In Lang leve de liefde neemt een gesprek een nogal bizarre wending. Danique vindt dat Mike erg op haar vader lijkt in zijn jonge jaren, maar ze ziet dat niet per se als iets positiefs.

Danique stelt bijzondere vragen
Danique vindt Mike een knappe gast en hij vraagt of het niet positief is dat hij op haar vader lijkt. Maar wat als de rollen omgedraaid zouden zijn? Mike ziet zijn moeder als een koningin. Danique reageert nogal bijzonder: “Zou je dan een relatie willen met je moeder?”, vraagt Danique. “Voel je je aangetrokken tot je moeder?”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's