Lang leve de liefde: Amber is flink verbouwd, 'wat wil je aan je innerlijk veranderen?'

Lang leve de liefde: Amber is flink verbouwd, 'wat wil je aan je innerlijk veranderen?'

<em>Lang leve de liefde</em>: Amber is flink verbouwd, 'wat wil je aan je innerlijk veranderen?' Amber vertelt in Lang leve de liefde aan haar date dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen. Haar borsten en neus zijn bijvoorbeeld al onder handen genomen en ze wil nog graag neptanden en een ‘BBL’. Pieter stelt vervolgens de vraag of er ook iets is aan haar innerlijk wat ze wil veranderen… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Michael smeert vingerverf in oog Jess (video) Bekijk deze video » Joost tegen date in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben niet van dat korte haar' Bekijk deze video » Iza in Lang Leve de Liefde: 'Als je niet wil dat je vriendin bikini-foto's plaatst, doe dit dan ook niet' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 30 May om 15:57

Amber vertelt in Lang leve de liefde aan haar date dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen. Haar borsten en neus zijn bijvoorbeeld al onder handen genomen en ze wil nog graag neptanden en een ‘BBL’. Pieter stelt vervolgens de vraag of er ook iets is aan haar innerlijk wat ze wil veranderen…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's