Lang leve de liefde: zo kun je voortaan het hele interieur aanschaffen

Lang leve de liefde: zo kun je voortaan het hele interieur aanschaffen

<em>Lang leve de liefde</em>: zo kun je voortaan het hele interieur aanschaffen In Lang leve de liefde gaat er een en ander veranderen. Niet voor de kandidaten, de liefdesavonturen gaan voor de singles gewoon door. Maar kijkers vragen zich geregeld af waar die leuke vaas of het prachtige schilderij in die liefdesvilla vandaan komt. Daarom heeft SBS6 iets bedacht, er komt voortaan een QR-code in beeld waardoor je via een link meteen het hele interieur kunt aanschaffen. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Iza in Lang Leve de Liefde: 'Als je niet wil dat je vriendin bikini-foto's plaatst, doe dit dan ook niet' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Amber is flink verbouwd, 'wat wil je aan je innerlijk veranderen?' Bekijk deze video » Steven over snurkgedrag Mirjam in Lang Leve de Liefde: 'Dat hele bed vibreerde' (video) Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 June om 09:49

In Lang leve de liefde gaat er een en ander veranderen. Niet voor de kandidaten, de liefdesavonturen gaan voor de singles gewoon door. Maar kijkers vragen zich geregeld af waar die leuke vaas of het prachtige schilderij in die liefdesvilla vandaan komt. Daarom heeft SBS6 iets bedacht, er komt voortaan een QR-code in beeld waardoor je via een link meteen het hele interieur kunt aanschaffen.

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's