Hart van Nederland: jong meisje in zorgwekkende toestand naar ziekenhuis gebracht in Rotterdam

Hart van Nederland: jong meisje in zorgwekkende toestand naar ziekenhuis gebracht in Rotterdam

<em>Hart van Nederland</em>: jong meisje in zorgwekkende toestand naar ziekenhuis gebracht in <em>Rotterdam</em> In Rotterdam-Zuid is donderdagmiddag in een woning een gewond kind aangetroffen. De politie meldt dat het jonge meisje ter plaatse is gereanimeerd en in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk wat er is gebeurd, het onderzoek is in volle gang. Het zou mogelijk gaan om een verdrinking in een speelbadje. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Femke Bol nu al geëerd met eigen taart (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Woning ouders Sieneke in Nijmegen beschoten: ‘Met mijn ouders gaat het goed’ (video) Bekijk deze video » Chaos na explosie, twaalf woningen ontruimd in Rotterdam (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 8 August om 20:15

In Rotterdam-Zuid is donderdagmiddag in een woning een gewond kind aangetroffen. De politie meldt dat het jonge meisje ter plaatse is gereanimeerd en in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk wat er is gebeurd, het onderzoek is in volle gang. Het zou mogelijk gaan om een verdrinking in een speelbadje.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's