Chaos na explosie, twaalf woningen ontruimd in Rotterdam (Hart van Nederland)

Chaos na explosie, twaalf woningen ontruimd in Rotterdam (Hart van Nederland)

Chaos na explosie, twaalf woningen ontruimd in <em>Rotterdam</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Grote chaos na een explosie zondagochtend in een woning in Rotterdam-Zuid. Op de Terentiusstraat lag een compleet kozijn op straat. Twaalf woningen zijn uit voorzorg ontruimd. De politie vermoedt dat de ontploffing vanuit een drugslab is ontstaan. Niemand raakte gewond. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dak zwembad in Limburgs vakantiepark van Peter Gillis compleet ingestort (Hart van Nederland) Bekijk deze video » HEFTIG! Een dode, twee gewonden en Donald Trump gewond na beschieting (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Flinke schade aan woning in Amsterdam door brand na explosie (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 14 July om 10:40

Grote chaos na een explosie zondagochtend in een woning in Rotterdam-Zuid. Op de Terentiusstraat lag een compleet kozijn op straat. Twaalf woningen zijn uit voorzorg ontruimd. De politie vermoedt dat de ontploffing vanuit een drugslab is ontstaan. Niemand raakte gewond.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's