Dak zwembad in Limburgs vakantiepark van Peter Gillis compleet ingestort (Hart van Nederland)

Dak zwembad in Limburgs vakantiepark van Peter Gillis compleet ingestort (Hart van Nederland)

Dak zwembad in Limburgs vakantiepark van <em>Peter Gillis</em> compleet ingestort (<em>Hart van Nederland</em>) Het dak van het zwembad op vakantiepark de Berckt in het Limburgse Baarlo van Peter Gillis, is compleet ingestort. Tot 14.00 uur vrijdagmiddag was het zwembad nog in gebruik. Nadat iedereen uit het zwembad was geëvacueerd stortte het dak in. Niemand raakte gewond. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HEFTIG! Een dode, twee gewonden en Donald Trump gewond na beschieting (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Eindelijk: Wendy van Hout lanceert hele videoclip Meisje van de handel Bekijk deze video » Update Mark Gillis: opnieuw koorts en meer steun van beademingsapparaat nodig (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 14 July om 09:41

Het dak van het zwembad op vakantiepark de Berckt in het Limburgse Baarlo van Peter Gillis, is compleet ingestort. Tot 14.00 uur vrijdagmiddag was het zwembad nog in gebruik. Nadat iedereen uit het zwembad was geëvacueerd stortte het dak in. Niemand raakte gewond.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's