Gert Verhulst over Iris en Jan uit B&B Vol Liefde: "Ik zie Jan niet meer in Zorro-pak het bed inspringen"

Gert Verhulst over Iris en Jan uit B&B Vol Liefde: "Ik zie Jan niet meer in Zorro-pak het bed inspringen"

Thursday 8 August om 20:51

Gert Verhulst vertelt in RTL Boulevard over B&B Vol Liefde, zijn lievelingsprogramma waar hij samen met zijn vrouw Ellen elke avond voor het slapen naar kijkt.

Zorro-pak
Wat vindt hij het leukst en wat vindt hij het ongemakkelijkst aan het programma? Ook laat hij zich uit over de op seks beluste Iris in Griekenland. Zij en Jan moeten volgens Gert toch eens haast gaan maken. "Ik zie Jan niet meer in een Zorro-pak uit de kleerkast het bed inspringen" aldus Verhulst die denkt dat dat toch wel hetgeen is waar Iris stiekem naar verlangt...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gert Verhulst</em> over Iris en Jan uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Ik zie Jan niet meer in Zorro-pak het bed inspringen&quot; Gert Verhulst vertelt in RTL Boulevard over B&B Vol Liefde, zijn lievelingsprogramma waar hij samen met zijn vrouw Ellen elke avond voor het slapen naar kijkt. Zorro-pakWat vindt hij het leukst en wat vindt hij het ongemakkelijkst aan het programma? Ook laat hij zich uit over de op seks beluste Iris in Griekenland. Zij en Jan moeten volgens Gert toch eens haast gaan maken. "Ik zie Jan niet meer in een Zorro-pak uit de kleerkast het bed inspringen" aldus Verhulst die denkt dat dat toch wel hetgeen is waar Iris stiekem naar verlangt... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thijz in B&B Vol Liefde heeft geen behoefte aan hulp: "Zwijg, vrouw denk ik dan" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Els bitcht: 'Robert Jan en ik gaan picknicken en jij mag NIET mee' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B vol liefde: Anja ergert zich kapot aan eigenwijze Jan, 'een saaie man!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Gert Verhulst over Iris en Jan uit B&B Vol Liefde: "Ik zie Jan niet meer in Zorro-pak het bed inspringen"

Actuele video's

Meer actuele video's