Thijz in B&B Vol Liefde heeft geen behoefte aan hulp: "Zwijg, vrouw denk ik dan" (RTL Boulevard)

Thijz in B&B Vol Liefde heeft geen behoefte aan hulp: "Zwijg, vrouw denk ik dan" (RTL Boulevard)

Wednesday 7 August om 20:51

Onenigheid over de houtkachel bij Thijz in B&B Vol Liefde. In een fragment in RTL Boulevard zien we dat Thijz verder wil met het schilderij waarvoor Mariël model staat.

Geen behoefte
Om de kou te verdrijven probeert Thijz de houtkachel aan te maken en heeft daarbij geen behoefte aan hulp. Het levert bij beide wat irritatie op en voor de camera in z’n eentje is hij duidelijk. "Zwijg, vrouw denk ik dan" lacht de kunstenaar. Mariël is ook duidelijk tegen hem, als blijkt dat het aanmaken van de kachel niet lukt. "Nou stopt er dan mee", aldus de potentiële liefdeskandidaat...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Thijz in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> heeft geen behoefte aan hulp: &quot;Zwijg, vrouw denk ik dan&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Onenigheid over de houtkachel bij Thijz in B&B Vol Liefde. In een fragment in RTL Boulevard zien we dat Thijz verder wil met het schilderij waarvoor Mariël model staat. Geen behoefteOm de kou te verdrijven probeert Thijz de houtkachel aan te maken en heeft daarbij geen behoefte aan hulp. Het levert bij beide wat irritatie op en voor de camera in z’n eentje is hij duidelijk. "Zwijg, vrouw denk ik dan" lacht de kunstenaar. Mariël is ook duidelijk tegen hem, als blijkt dat het aanmaken van de kachel niet lukt. "Nou stopt er dan mee", aldus de potentiële liefdeskandidaat... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook MocroMaffia-acteur over deelname De Slimste Mens: "Ik vind het een eer" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Minister Marjolein Faber over uitzetting 11-jarige Mikael: "We gaan geen uitzondering maken" (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Zoon Noorse prinses Mette-Marit aangeklaagd voor aanbrengen lichamelijk letsel en schade (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Thijz in B&B Vol Liefde heeft geen behoefte aan hulp: "Zwijg, vrouw denk ik dan" (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's