Els bitcht: 'Robert Jan en ik gaan picknicken en jij mag NIET mee' (B&B Vol Liefde)

Els bitcht: 'Robert Jan en ik gaan picknicken en jij mag NIET mee' (B&B Vol Liefde)

Els bitcht: 'Robert Jan en ik gaan picknicken en jij mag NIET mee' (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Margreet heeft wel zin in een gezellige dag met Robert Jan en Els maar komt bedrogen uit. Die laatste heeft namelijk al hele andere plannen gemaakt en daar past haar liefdesrivale niet bij: 'Ik ga met Robert Jan picknicken. Ik heb een heel leuk plekje gezien in een heel mooi park dus dat gaan WIJ vanmiddag doen.' Dat is duidelijk. 'Ik heb één missie'Elf geeft wel aan dat het onhandig is dat Margreet nu net gisteren gekomen is maar ze wil haar er toch echt niet bij hebben en dus peinst ze er niet over om haar plannen aan te passen: 'Ik heb één missie en dat is natuurlijk Robert Jan.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door B&B vol Liefde | Winter vol Liefde (@benb.vol.liefde) Bekijk ook Hint Malgosia op wilde nacht met Albert? 'Iets vergeten bij mijn bed' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » Els shockeert in B&B Vol Liefde en vraagt Margreet: 'Houd je van wild?' Bekijk deze video » Anja irriteert zich aan Jan in B&B Vol Liefde: 'Niets gaat makkelijk' Bekijk deze video »
Thursday 8 August om 10:00

Margreet heeft wel zin in een gezellige dag met Robert Jan en Els maar komt bedrogen uit. Die laatste heeft namelijk al hele andere plannen gemaakt en daar past haar liefdesrivale niet bij: 'Ik ga met Robert Jan picknicken. Ik heb een heel leuk plekje gezien in een heel mooi park dus dat gaan WIJ vanmiddag doen.' Dat is duidelijk.

'Ik heb één missie'
Elf geeft wel aan dat het onhandig is dat Margreet nu net gisteren gekomen is maar ze wil haar er toch echt niet bij hebben en dus peinst ze er niet over om haar plannen aan te passen: 'Ik heb één missie en dat is natuurlijk Robert Jan.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Actuele video's

Meer actuele video's