Prinses Laurentien beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag: 'Acht meldingen van ambtenaren'

Prinses Laurentien beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag: 'Acht meldingen van ambtenaren'

<em>Prinses Laurentien</em> beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag: 'Acht meldingen van ambtenaren' Prinses Laurentien wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, zo meldt het AD. Acht ambtenaren hebben anoniem een melding gemaakt, Laurentien zou zich hebben misdragen tijdens haar werk voor Stichting (Gelijk)waardig Herstel. Stichting (Gelijk)waardig Herstel geschoktLaurentien zet zich in voor slachtoffers van de Toeslagenaffaire en de deskundigen van Shownieuws snappen dat ze dan af en toe haar stem verheft. Het is niet duidelijk waar Laurentien precies van wordt beschuldigd. De prinses laat weten aangeslagen te zijn. En Stichting (Gelijk)waardig Herstel herkent is geschokt, de hele reactie zie je in het fragment van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johnny de Mol over zaak Ali B: 'Dat raakt je heel diep' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Tom Egbers: 'Zo gaat het nu met me' Bekijk deze video » Shownieuws: update over rechtszaak Marco Borsato, gaat de zanger iets zeggen? Bekijk deze video »
Royals :
Thursday 8 August om 11:22

Prinses Laurentien wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, zo meldt het AD. Acht ambtenaren hebben anoniem een melding gemaakt, Laurentien zou zich hebben misdragen tijdens haar werk voor Stichting (Gelijk)waardig Herstel.

Stichting (Gelijk)waardig Herstel geschokt
Laurentien zet zich in voor slachtoffers van de Toeslagenaffaire en de deskundigen van Shownieuws snappen dat ze dan af en toe haar stem verheft. Het is niet duidelijk waar Laurentien precies van wordt beschuldigd. De prinses laat weten aangeslagen te zijn. En Stichting (Gelijk)waardig Herstel herkent is geschokt, de hele reactie zie je in het fragment van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's