B&B vol liefde: Ammarie is de zus van Debbie's Paul en gaat voor Thijz

B&B vol liefde: Ammarie is de zus van Debbie's Paul en gaat voor Thijz

Monday 15 July om 14:02

In B&B vol liefde besluit Ammarie helemaal naar Frankrijk te rijden om te daten met Thijz. Ze weet als geen ander dat je door dit programma zomaar de liefde kunt vinden, want zij is de zus van Paul.

‘Garant voor zooitje leuke mensen’
Paul kun je kennen van het vorige seizoen van B&B vol liefde, hij is inmiddels zeer gelukkig samen met Debbie. Ammarie ziet een nieuwe liefde ook wel zitten reist daarom met haar camper van Zuidlaren naar Thijz in Frankrijk. “Ik denk dat we wel garant zijn voor een zooitje leuke mensen.”

Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Ammarie is de zus van Debbie's Paul en gaat voor Thijz In B&B vol liefde besluit Ammarie helemaal naar Frankrijk te rijden om te daten met Thijz. Ze weet als geen ander dat je door dit programma zomaar de liefde kunt vinden, want zij is de zus van Paul. ‘Garant voor zooitje leuke mensen’Paul kun je kennen van het vorige seizoen van B&B vol liefde, hij is inmiddels zeer gelukkig samen met Debbie. Ammarie ziet een nieuwe liefde ook wel zitten reist daarom met haar camper van Zuidlaren naar Thijz in Frankrijk. “Ik denk dat we wel garant zijn voor een zooitje leuke mensen.” Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde: 'Je gaat van deze mensen houden' Bekijk deze video » ZIEN: het prachtige Spaanse kasteel van B&B Vol Liefde-Albert Bekijk deze video » Thijz in B&B vol liefde: 'Je lijkt te veel op m'n ex!' Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: Ammarie is de zus van Debbie's Paul en gaat voor Thijz

Actuele video's

Meer actuele video's