Johan Derksen over Nederland-Oostenrijk: ‘Ik begrijp niet waarom Wijnaldum erbij is’ (video)

Johan Derksen over Nederland-Oostenrijk: ‘Ik begrijp niet waarom Wijnaldum erbij is’ (video)

Wednesday 26 June om 10:25

Johan Derksen over <em>Nederland-Oostenrijk</em>: ‘Ik begrijp niet waarom Wijnaldum erbij is’ (video) Johan Derksen begrijpt weinig van de keuze van Ronald Koeman om te kiezen voor Georginio Wijnaldum. De middenvelder viel tegen Oostenrijk in de tweede helft in voor Tijjani Reijnders. Uiteindelijk mocht het sowieso niet baten en speelden alle spelers van Oranje ondermaats, is de conclusie aan de VI Oranje-tafel. Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside Oranje: traditionele koekoek Bram van Polen gaat helemaal mis Bekijk deze video » Albert Verlinde maakt zich niet druk om pissige Joop van den Ende: 'Kom op!' Bekijk deze video » René van der Gijp over ‘totale offday’ Joey Veerman: ‘Dit kost hem een transfer’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Johan Derksen begrijpt weinig van de keuze van Ronald Koeman om te kiezen voor Georginio Wijnaldum. De middenvelder viel tegen Oostenrijk in de tweede helft in voor Tijjani Reijnders. Uiteindelijk mocht het sowieso niet baten en speelden alle spelers van Oranje ondermaats, is de conclusie aan de VI Oranje-tafel.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's