Vandaag Inside Oranje: traditionele koekoek Bram van Polen gaat helemaal mis

Vandaag Inside Oranje: traditionele koekoek Bram van Polen gaat helemaal mis

<em>Vandaag Inside Oranje</em>: traditionele koekoek Bram van Polen gaat helemaal mis Bram van Polen zit voor het eerst aan de bar bij Vandaag Inside Oranje en dat betekent dat er een traditionele ‘koekoek’ moet komen. Maar helaas, de cameraman is te laat en krijgt zijn camera niet goed geïnstalleerd. “Dit is echt een valse start, dit hebben we nog nooit meegemaakt!”, aldus Wilfred Genee. Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen in de war door vette snack: 'Kapstokje?' (Vandaag Inside Oranje) Bekijk deze video » Moet Memphis Depay spelen? Heren Vandaag Inside Oranje geven ongezouten mening Bekijk deze video » Albert Verlinde maakt zich niet druk om pissige Joop van den Ende: 'Kom op!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Tuesday 25 June om 09:02

Bram van Polen zit voor het eerst aan de bar bij Vandaag Inside Oranje en dat betekent dat er een traditionele ‘koekoek’ moet komen. Maar helaas, de cameraman is te laat en krijgt zijn camera niet goed geïnstalleerd. “Dit is echt een valse start, dit hebben we nog nooit meegemaakt!”, aldus Wilfred Genee.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's