Mark Rutte openhartig over relatiestatus in documentaire: 'Ik ben happy' (video)

Mark Rutte openhartig over relatiestatus in documentaire: 'Ik ben happy' (video)

Tuesday 3 September om 20:55

<em>Mark Rutte</em> openhartig over relatiestatus in documentaire: 'Ik ben happy' (video) Vanaf woensdag 4 september is de langverwachte documentaireserie over Mark Rutte eindelijk te zien bij Videoland. De makers laten niets onbesproken: van zijn ontmoetingen met de Koning en het werk in de Tweede Kamer tot het best bewaarde staatsgeheim van Nederland, zijn relatiestatus. Al wekenlang kijken de roddelrubrieken er naar uit... De documentaire RUTTE is vanaf woensdag 4 september te zien bij Videoland. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside over afscheidsfeest Rutte: 'Waarom waren Merel, Sam, Albert en Johan niet uitgenodigd? Bekijk deze video » Vandaag Inside over afscheid Mark Rutte: ‘Hij had een bakkie op volgens mij!’ Bekijk deze video » Caroline van der Plas nu al KLAAR met Bar Laat: 'Ga er niet zitten om afgezeken te worden' Bekijk deze video »
TV :
Mark Rutte openhartig over relatiestatus in documentaire: 'Ik ben happy' (video)

Vanaf woensdag 4 september is de langverwachte documentaireserie over Mark Rutte eindelijk te zien bij Videoland. De makers laten niets onbesproken: van zijn ontmoetingen met de Koning en het werk in de Tweede Kamer tot het best bewaarde staatsgeheim van Nederland, zijn relatiestatus. Al wekenlang kijken de roddelrubrieken er naar uit...

De documentaire RUTTE is vanaf woensdag 4 september te zien bij Videoland. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's