Vandaag Inside over afscheid Mark Rutte: ‘Hij had een bakkie op volgens mij!’

Vandaag Inside over afscheid Mark Rutte: ‘Hij had een bakkie op volgens mij!’

<em>Vandaag Inside</em> over afscheid Mark Rutte: ‘Hij had een bakkie op volgens mij!’ In Vandaag Inside bespreken de heren het afscheid van Mark Rutte. Er was maar liefst 1400 man uitgenodigd voor zijn feestje op het strand van Scheveningen, maar SBS was er niet bij. 'Rutte niet kapot te krijgen'Toch was een cameraploeg naar Scheveningen afgereisd om de ex-premier te spreken. En dit korte interview geeft volgens Van der Gijp maar weer aan hoe bijzonder hij eigenlijk is. “Altijd staat hij aan, hij is altijd blij en vrolijk.” Volgens Johan Derksen is Rutte niet kapot te krijgen. Maar Wilfred Genee beweert dat Rutte wel een ‘bakkie’ op had… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Kijkcijfers dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie (Bar Laat) en wat deed B&B Vol Liefde? Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Gordon is boos geboren' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Pseudo-journalisten hebben Marco Borsato veroordeeld en opgehangen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 29 August om 09:15

In Vandaag Inside bespreken de heren het afscheid van Mark Rutte. Er was maar liefst 1400 man uitgenodigd voor zijn feestje op het strand van Scheveningen, maar SBS was er niet bij.

'Rutte niet kapot te krijgen'
Toch was een cameraploeg naar Scheveningen afgereisd om de ex-premier te spreken. En dit korte interview geeft volgens Van der Gijp maar weer aan hoe bijzonder hij eigenlijk is. “Altijd staat hij aan, hij is altijd blij en vrolijk.” Volgens Johan Derksen is Rutte niet kapot te krijgen. Maar Wilfred Genee beweert dat Rutte wel een ‘bakkie’ op had…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's