Caroline van der Plas nu al KLAAR met Bar Laat: 'Ga er niet zitten om afgezeken te worden'

Caroline van der Plas nu al KLAAR met Bar Laat: 'Ga er niet zitten om afgezeken te worden'

Caroline van der Plas nu al KLAAR met <em>Bar Laat</em>: 'Ga er niet zitten om afgezeken te worden' Bar Laat is pas net begonnen maar heeft nu al een vijand: Caroline van der Plas. De BBB-leider is niet te spreken over de talkshow, met name over hoe het feestje van Mark Rutte werd bestempeld als 'over the top'. Wil Bar Laat mensen ‘pakken’?Volgens Caroline werd Rutte gewoon neergesabeld door de talkshow van Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw. Ze weet dan ook niet af ze bij Bar Laat aan tafel gaat zitten, mocht ze een uitnodiging krijgen. "Ik ga daar niet zitten om afgezeken te worden. Ik heb wel het idee dat er soms mensen worden uitgenodigd van: die gaan we vanavond even pakken." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Mart Hoogkamer brengt Ik Ga Zwemmen uit in het Duits (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Jan Smit wordt makelaar in Spanje, maar 'heeft er geen verstand van' (video) Bekijk deze video » Gordon: 'Of ik terug bij de Toppers zou willen?' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 2 September om 10:04

Bar Laat is pas net begonnen maar heeft nu al een vijand: Caroline van der Plas. De BBB-leider is niet te spreken over de talkshow, met name over hoe het feestje van Mark Rutte werd bestempeld als 'over the top'.

Wil Bar Laat mensen ‘pakken’?
Volgens Caroline werd Rutte gewoon neergesabeld door de talkshow van Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw. Ze weet dan ook niet af ze bij Bar Laat aan tafel gaat zitten, mocht ze een uitnodiging krijgen. "Ik ga daar niet zitten om afgezeken te worden. Ik heb wel het idee dat er soms mensen worden uitgenodigd van: die gaan we vanavond even pakken."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's