Complete RAVAGE na storm: geblokkeerde snelwegen, omgevallen bomen en kapotgewaaide daken (HvNL)

Complete RAVAGE na storm: geblokkeerde snelwegen, omgevallen bomen en kapotgewaaide daken (HvNL)

Complete RAVAGE na <em>storm</em>: geblokkeerde snelwegen, omgevallen bomen en kapotgewaaide daken (<em>HvNL</em>) Hart van Nederland neemt de ravage op na de storm die zaterdag over Nederland raasde. Op verschillende plaatsen is het puinruimen door de omgewaaide bomen en kapotgewaaide daken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: auto vliegt in brand na crash in weiland, omstanders blussen vuur (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: steekpartij in flat Amsterdam Zuidoost, drie gewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: touringcar crasht tegen huis in Beek en Donk, chauffeur (79) overleden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 25 August om 09:14

Hart van Nederland neemt de ravage op na de storm die zaterdag over Nederland raasde. Op verschillende plaatsen is het puinruimen door de omgewaaide bomen en kapotgewaaide daken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's