Hart van Nederland: auto vliegt in brand na crash in weiland, omstanders blussen vuur (video)

Hart van Nederland: auto vliegt in brand na crash in weiland, omstanders blussen vuur (video)

Saturday 24 August om 09:22

<em>Hart van Nederland</em>: auto vliegt in brand na crash in weiland, omstanders blussen vuur (video) In Chaam is vrijdagavond een auto van de weg geraakt. Dit gebeurde op de Alphensebaan, meldt Hart van Nederland. Het voertuig schoot van de weg af en vloog dertig meter door een weiland. Omstanders schoten te hulp en hielpen blussen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland tropische hitte na het weekend, dertig graden in aantocht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: scootmobieler aangereden in Zeeland, tegenpartij rijdt door (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wandelaar (67) overlijdt na aanval door kudde koeien in Spaubeek (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Chaam is vrijdagavond een auto van de weg geraakt. Dit gebeurde op de Alphensebaan, meldt Hart van Nederland. Het voertuig schoot van de weg af en vloog dertig meter door een weiland. Omstanders schoten te hulp en hielpen blussen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's