Hart van Nederland: wandelaar (67) overlijdt na aanval door kudde koeien in Spaubeek (video)

Hart van Nederland: wandelaar (67) overlijdt na aanval door kudde koeien in Spaubeek (video)

Friday 23 August om 10:56

<em>Hart van Nederland</em>: wandelaar (67) overlijdt na aanval door kudde koeien in Spaubeek (video) Een 67-jarige wandelaar is in het Limburgse Spaubeek overleden door een aanval van een kudde koeien. De politie bevestigt donderdag berichtgeving hierover van De Limburger. De aanval gebeurde op 10 augustus, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas: 'Ik wil van deze VIJANDIGHEID af' Bekijk deze video » Echte die-hard racefans vangen in Zandvoort glimp op van Ferrari coureur (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meisje (3) valt uit raam in Rotterdam, politie zoekt getuigen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland tropische hitte na het weekend, dertig graden in aantocht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 67-jarige wandelaar is in het Limburgse Spaubeek overleden door een aanval van een kudde koeien. De politie bevestigt donderdag berichtgeving hierover van De Limburger. De aanval gebeurde op 10 augustus, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's