Hart van Nederland: steekpartij in flat Amsterdam Zuidoost, drie gewonden (video)

Hart van Nederland: steekpartij in flat Amsterdam Zuidoost, drie gewonden (video)

Saturday 24 August om 09:04

<em>Hart van Nederland</em>: steekpartij in flat Amsterdam Zuidoost, drie gewonden (video) In de flat Kikkenstein in Amsterdam Zuidoost heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn drie mannen gewond geraakt. De politie laat op X weten dat er mogelijk een vechtpartij aan het steekincident vooraf is gegaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland tropische hitte na het weekend, dertig graden in aantocht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: scootmobieler aangereden in Zeeland, tegenpartij rijdt door (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wandelaar (67) overlijdt na aanval door kudde koeien in Spaubeek (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

In de flat Kikkenstein in Amsterdam Zuidoost heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn drie mannen gewond geraakt. De politie laat op X weten dat er mogelijk een vechtpartij aan het steekincident vooraf is gegaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's