Malgosia ondanks celstraf in B&B vol liefde: John van den Heuvel snapt dat wel

Malgosia ondanks celstraf in B&B vol liefde: John van den Heuvel snapt dat wel

Thursday 8 August om 14:51

John van den Heuvel laat zijn licht schijnen op de bijzondere verschijning Malgosia in B&B vol liefde. Eerder kwam naar buiten dat deze dame in de gevangenis heeft gezeten, naar verluidt wegens belastingfraude. De misdaadverslaggever vindt dat als je je straf hebt uitgezeten je gewoon mee kan doen aan een datingshow, tenzij het bijvoorbeeld gaat om een zedendelict of geweldpleging. Al vindt John er wel wat van dat Malgosia er bij de screening over heeft gelogen…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Malgosia ondanks celstraf in <em>B&amp;B vol liefde</em>: John van den Heuvel snapt dat wel John van den Heuvel laat zijn licht schijnen op de bijzondere verschijning Malgosia in B&B vol liefde. Eerder kwam naar buiten dat deze dame in de gevangenis heeft gezeten, naar verluidt wegens belastingfraude. De misdaadverslaggever vindt dat als je je straf hebt uitgezeten je gewoon mee kan doen aan een datingshow, tenzij het bijvoorbeeld gaat om een zedendelict of geweldpleging. Al vindt John er wel wat van dat Malgosia er bij de screening over heeft gelogen… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Els bitcht: 'Robert Jan en ik gaan picknicken en jij mag NIET mee' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Walter en nieuwe vriendin: 'Heel Nederland maakt zich druk om ons' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Anja heeft totaal geen zin in het gezwets van Jan en laat dat duidelijk blijken Bekijk deze video »
TV :
Malgosia ondanks celstraf in B&B vol liefde: John van den Heuvel snapt dat wel

Actuele video's

Meer actuele video's