Carrie ten Napel zoekt gasten voor nieuwe talkshow Carrie op vrijdag

Carrie ten Napel zoekt gasten voor nieuwe talkshow Carrie op vrijdag

Carrie ten Napel zoekt gasten voor nieuwe talkshow <em>Carrie op vrijdag</em> Vanaf 6 september kun je kijken naar de gloednieuwe talkshow Carrie op vrijdag. Carrie ten Napel zal een keer per week de show presenteren en volgens de presentatrice wordt het een vrolijke, frisse, maatschappelijk betrokken en soms ontroerende talkshow. Ze presenteert Carrie op vrijdag vanuit het clubhuis van IJsselmeervogels in Spakenburg en ze is nog op zoek naar gasten. Aanmelden kan via de website van MAX Tickets. Carrie op vrijdag is vanaf 6 september iedere vrijdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Bekijk de oproep van Carrie ten Napel hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Ben van der Burg en Leontien van Moorsel bekennen flirt: 'Er is gekust' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Gordon gelyncht bij Shownieuws: 'Heeft psychologisch probleem, loopt te zeuren en is rancuneus' Bekijk deze video » Petri recenseert 'botte' Albert uit B&B Vol Liefde: 'Hij is NIET geïnteresseerd' Bekijk deze video »
Friday 26 July om 12:24

Vanaf 6 september kun je kijken naar de gloednieuwe talkshow Carrie op vrijdag. Carrie ten Napel zal een keer per week de show presenteren en volgens de presentatrice wordt het een vrolijke, frisse, maatschappelijk betrokken en soms ontroerende talkshow. Ze presenteert Carrie op vrijdag vanuit het clubhuis van IJsselmeervogels in Spakenburg en ze is nog op zoek naar gasten. Aanmelden kan via de website van MAX Tickets.

Carrie op vrijdag is vanaf 6 september iedere vrijdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Bekijk de oproep van Carrie ten Napel hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's