Ben van der Burg en Leontien van Moorsel bekennen flirt: 'Er is gekust' (De Oranjezomer)

Ben van der Burg en Leontien van Moorsel bekennen flirt: 'Er is gekust' (De Oranjezomer)

Ben van der Burg en Leontien van Moorsel bekennen flirt: 'Er is gekust' (<em>De Oranjezomer</em>) In de talkshow De Oranjezomer wordt het onderwerp verliefdheid aangesneden. En Ben van der Burg doet een opvallende bekentenis, hij was ooit verliefd op Leontien van Moorsel. Bijzondere dateDe ex-wielrenster zit ook in de studio dus zij kan het verhaal bevestigen… Deze flirt speelde al vele jaren geleden en ze gingen zelfs op date, al was die niet erg romantisch. Maar, er is wel gekust… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: André Hazes & Mart Hoogkamer zingen 'Zij Is Van Mij’ Bekijk deze video » Estavana Polman over Rafael als analist: 'Vond je hem niet goed?' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » De Oranjezomer: discussie over extra maand vakantie Femke Halsema, 'laat dat mens!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 19 July om 09:05

In de talkshow De Oranjezomer wordt het onderwerp verliefdheid aangesneden. En Ben van der Burg doet een opvallende bekentenis, hij was ooit verliefd op Leontien van Moorsel.

Bijzondere date
De ex-wielrenster zit ook in de studio dus zij kan het verhaal bevestigen… Deze flirt speelde al vele jaren geleden en ze gingen zelfs op date, al was die niet erg romantisch. Maar, er is wel gekust…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's