Estavana Polman over Rafael als analist: 'Vond je hem niet goed?' (De Oranjezomer)

Estavana Polman over Rafael als analist: 'Vond je hem niet goed?' (De Oranjezomer)

Estavana Polman over Rafael als analist: 'Vond je hem niet goed?' (<em>De Oranjezomer</em>) In De Oranjezomer is Estavana Polman te gast en uiteraard is ook haar vriend Rafael van der Vaart onderwerp van gesprek. Wat vindt de handbalster van haar geliefde als analist? Pittige discussies Rafael en EstavanaVan der Vaart gaf tijdens het EK regelmatig commentaar bij de NOS en hij kan rekenen op de steun van zijn vriendin. “Ik vond hem wel goed. Vond je hem niet goed?”, aldus Estavana. “Maar ik heb er niet zo veel verstand van.” Ook vertelt ze hoe hard het er thuis aan toe gaat als de twee een pittige discussie hebben… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: Emma Heesters & Rolf Sanchez zingen Contigo Bekijk deze video » Jack van Gelder: 'Wilders heeft deze fouten gemaakt' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Trotse Sander de Kramer: 'Ik heb de band van Max Verstappen' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 18 July om 09:09

In De Oranjezomer is Estavana Polman te gast en uiteraard is ook haar vriend Rafael van der Vaart onderwerp van gesprek. Wat vindt de handbalster van haar geliefde als analist?

Pittige discussies Rafael en Estavana
Van der Vaart gaf tijdens het EK regelmatig commentaar bij de NOS en hij kan rekenen op de steun van zijn vriendin. “Ik vond hem wel goed. Vond je hem niet goed?”, aldus Estavana. “Maar ik heb er niet zo veel verstand van.” Ook vertelt ze hoe hard het er thuis aan toe gaat als de twee een pittige discussie hebben…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's