Gordon gelyncht bij Shownieuws: 'Heeft psychologisch probleem, loopt te zeuren en is rancuneus'

Gordon gelyncht bij Shownieuws: 'Heeft psychologisch probleem, loopt te zeuren en is rancuneus'

Gordon gelyncht bij <em>Shownieuws</em>: 'Heeft psychologisch probleem, loopt te zeuren en is rancuneus' Guido den Aantrekker, die naar eigen zeggen een zwak heeft voor Gordon, valt de geplaagde entertainer bij Shownieuws alsnog keihard aan vanwege diens woede op een fragment uit De Oranjezomer. In die talkshow werd Gordon belachelijk gemaakt waarna die als een klein kind om zich heen begon te slaan op Instagram. 'Niet lopen zeuren'Den Aantrekker snapt de kritiek op Gordon, die regelmatig narcist genoemd wordt, wel: 'Als je zo'n filmpje zo ziet... dan denk ik ook van jonge jonge jonge. Ik vind het volkomen logisch wat Jack van Gelder zegt. Als je dit zelf opneemt dan wil je ook dat de hele wereld dit ziet en dan moet je ook niet lopen zeuren als mensen daar natuurlijk een mening over hebben.' Vervolgens noemt de hoofdredacteur van Story hem ook nog zeer rancuneus en hij denkt dat Gordon een psychologisch probleem heeft. "Doe normaal!'Leontien van Moorsel, ook aanwezig in de studio, vindt het achterlijk dat Goor Hélène Hendriks een dom blondje noemt: 'Als ze iets niet is, is het dat. Doe even normaal!' Bekijk de uitzending van Shownieuws hierboven, na 33min45 gaat het over Gordon Bekijk ook Rutger Castricum lacht om emotioneel filmpje Gordon: 'Dat kan toch niet?' (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland snapt om zich heen slaande Gordon niet: 'Laat het gaan' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Dolverliefde Jeppe & Jantine uit MAFS: 'We gaan ons huwelijksfeest overdoen!' Bekijk deze video »
TV :
Gordon gelyncht bij Shownieuws: 'Heeft psychologisch probleem, loopt te zeuren en is rancuneus'
Monday 22 July om 12:14

Guido den Aantrekker, die naar eigen zeggen een zwak heeft voor Gordon, valt de geplaagde entertainer bij Shownieuws alsnog keihard aan vanwege diens woede op een fragment uit De Oranjezomer. In die talkshow werd Gordon belachelijk gemaakt waarna die als een klein kind om zich heen begon te slaan op Instagram.

'Niet lopen zeuren'
Den Aantrekker snapt de kritiek op Gordon, die regelmatig narcist genoemd wordt, wel: 'Als je zo'n filmpje zo ziet... dan denk ik ook van jonge jonge jonge. Ik vind het volkomen logisch wat Jack van Gelder zegt. Als je dit zelf opneemt dan wil je ook dat de hele wereld dit ziet en dan moet je ook niet lopen zeuren als mensen daar natuurlijk een mening over hebben.' Vervolgens noemt de hoofdredacteur van Story hem ook nog zeer rancuneus en hij denkt dat Gordon een psychologisch probleem heeft.

"Doe normaal!'
Leontien van Moorsel, ook aanwezig in de studio, vindt het achterlijk dat Goor Hélène Hendriks een dom blondje noemt: 'Als ze iets niet is, is het dat. Doe even normaal!'

Bekijk de uitzending van Shownieuws hierboven, na 33min45 gaat het over Gordon

Actuele video's

Meer actuele video's