Bridget Maasland snapt om zich heen slaande Gordon niet: 'Laat het gaan' (RTL Boulevard)

Bridget Maasland snapt om zich heen slaande Gordon niet: 'Laat het gaan' (RTL Boulevard)

Monday 22 July om 08:19

UPDATE: ook bij Shownieuws wordt het gedrag van Gordon veroordeeld

Gordon liet dit weekend maar weer eens blijken over geen enkel incasseringsvermogen te beschikken: na een aanstellerig filmpje op Instagram over zijn nieuwe realitysoap werd hij daar natuurlijk terecht op aangesproken in De Oranjezomer. De geplaagde entertainer was echter not amused en ging op Instagram (het medium waar hij nooooit meer op te zien zou zijn) vol in de de aanval op onder andere Hélène Hendriks, die hij een dom blondje en populistisch schaap noemt.

'Laat het rusten'
Bridget Maasland wordt er heel moe van, zo laat ze blijken in RTL Boulevard: 'Laat het gaan, laat het rusten.' Maar wat vindt Aran Bade, met wie Gordon al eerder in de clinch lag nadat het Boulevard-gezicht hem labiel noemde, er allemaal van? Hij kreeg namelijk ook weer de nodige kritiek van de entertainer in de betreffende post.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard en Gordons schreeuw-post hieronder

Bridget Maasland snapt om zich heen slaande <em>Gordon</em> niet: 'Laat het gaan' (RTL Boulevard) UPDATE: ook bij Shownieuws wordt het gedrag van Gordon veroordeeld Gordon liet dit weekend maar weer eens blijken over geen enkel incasseringsvermogen te beschikken: na een aanstellerig filmpje op Instagram over zijn nieuwe realitysoap werd hij daar natuurlijk terecht op aangesproken in De Oranjezomer. De geplaagde entertainer was echter not amused en ging op Instagram (het medium waar hij nooooit meer op te zien zou zijn) vol in de de aanval op onder andere Hélène Hendriks, die hij een dom blondje en populistisch schaap noemt. 'Laat het rusten'Bridget Maasland wordt er heel moe van, zo laat ze blijken in RTL Boulevard: 'Laat het gaan, laat het rusten.' Maar wat vindt Aran Bade, met wie Gordon al eerder in de clinch lag nadat het Boulevard-gezicht hem labiel noemde, er allemaal van? Hij kreeg namelijk ook weer de nodige kritiek van de entertainer in de betreffende post. Bekijk het fragment van RTL Boulevard en Gordons schreeuw-post hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) Bekijk ook B&B Vol Liefde: is Robert Jan een typetje? Bekijk deze video » Geëmotioneerde Gordon maakt startdatum realityserie Dit ben ik, Gordon! bekend (Shownieuws) Bekijk deze video » Rutger Castricum lacht om emotioneel filmpje Gordon: 'Dat kan toch niet?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Bridget Maasland snapt om zich heen slaande Gordon niet: 'Laat het gaan' (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's