Gerard Joling eet bij Casa Hazes en vertelt Rachel wat hij van gerechten vindt (video)

Gerard Joling eet bij Casa Hazes en vertelt Rachel wat hij van gerechten vindt (video)

Gerard Joling eet bij <em>Casa Hazes</em> en vertelt Rachel wat hij van gerechten vindt (video) Gerard Joling is in Spanje en hij besluit een bezoekje te brengen aan Casa Hazes. Hij gaat lekker eten bij de brasserie van Rachel Hazes en uiteraard wordt dit alles vastgelegd. In een video is te zien dat hij uitgebreid aan de weduwe van André Hazes vertelt wat hij van alle gerechten vindt… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Veel gedoe rond Casa Hazes: 'Rachel onaardig en zorgt voor extreem hoge werkdruk' Bekijk deze video » BIZAR: Rachel herdenkt André Hazes op verjaardag en promoot gelijk Casa Hazes Bekijk deze video » Hazes-ruzie laait verder op: Rachel slaat terug na ‘stuitende’ opmerking André Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 26 July om 11:49

Gerard Joling is in Spanje en hij besluit een bezoekje te brengen aan Casa Hazes. Hij gaat lekker eten bij de brasserie van Rachel Hazes en uiteraard wordt dit alles vastgelegd. In een video is te zien dat hij uitgebreid aan de weduwe van André Hazes vertelt wat hij van alle gerechten vindt…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's