De Oranjezomer: Ammar bouwt een feestje met Turk uit de kroeg

De Oranjezomer: Ammar bouwt een feestje met Turk uit de kroeg

<em>De Oranjezomer</em>: Ammar bouwt een feestje met <em>Turk uit de kroeg</em> In De Oranjezomer was Ammar donderdagavond te gast om het muzikale optreden te verzorgen. De volkszanger brengt zijn hit Turk uit de kroeg live ten gehore en bouwt een heerlijk feestje in de studio. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: Davina Michelle maakt indruk met nieuwe single All Is Ours Bekijk deze video » De Oranjezomer: is Ali B echt gevlucht naar Marokko en ontloopt hij zijn straf? Bekijk deze video » Jack van Gelder wil de wolven 'afknallen': 'Dit kan niet!' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 26 July om 08:49

In De Oranjezomer was Ammar donderdagavond te gast om het muzikale optreden te verzorgen. De volkszanger brengt zijn hit Turk uit de kroeg live ten gehore en bouwt een heerlijk feestje in de studio.

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's