De Oranjezomer: is Ali B echt gevlucht naar Marokko en ontloopt hij zijn straf?

De Oranjezomer: is Ali B echt gevlucht naar Marokko en ontloopt hij zijn straf?

<em>De Oranjezomer</em>: is Ali B echt gevlucht naar Marokko en ontloopt hij zijn straf? Ali B viert ‘vakantie’ in Marokko, maar de omstandigheden zijn nogal dubieus. Even geleden werd Ali namelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar wegens verkrachting en poging tot verkrachting. Is hij Nederland ontvlucht, kan hij uitgeleverd worden en wat gebeurt er als hij zijn Nederlandse paspoort inlevert? Het wordt allemaal besproken in De Oranjezomer. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Charles Groenhuijsen pakt Victor Vlam aan na kritiek: 'Beneden de maat' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'Henri Bontenbal, ben je grijs geworden door alle stress?' Bekijk deze video » Genieten: Bouke & The Elvis Matters band spelen Blue Suede Shoes voor publiek De Oranjezomer Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 25 July om 10:45

Ali B viert ‘vakantie’ in Marokko, maar de omstandigheden zijn nogal dubieus. Even geleden werd Ali namelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar wegens verkrachting en poging tot verkrachting. Is hij Nederland ontvlucht, kan hij uitgeleverd worden en wat gebeurt er als hij zijn Nederlandse paspoort inlevert? Het wordt allemaal besproken in De Oranjezomer.

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's