Jack van Gelder wil de wolven 'afknallen': 'Dit kan niet!' (De Oranjezomer)

Jack van Gelder wil de wolven 'afknallen': 'Dit kan niet!' (De Oranjezomer)

Jack van Gelder wil de wolven 'afknallen': 'Dit kan niet!' (<em>De Oranjezomer</em>) In Ede hebben de wolven flink toegeslagen, er zijn waarschijnlijk door meerdere wolven 41 schapen gedood. Daarnaast moesten er nog zes gewonde schapen worden afgemaakt. Maar Jack van Gelder heeft een oplossing. Krijgt Jack Partij voor de Dieren op zijn dak?“Gewoon de wolven afknallen”, aldus Van Gelder. Volgens hem krijgt hij nu wel de Partij voor de Dieren op zijn dak. “Maar dit kan niet!’, aldus de presentator. In de studio van De Oranjezomer barst de discussie los. Want honden richten ook schade aan en die worden ook soms ingeslapen, dus waarom de wolven niet? Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: Bouke zingt Sweet Caroline Bekijk deze video » De Oranjezomer: Davina Michelle maakt indruk met nieuwe single All Is Ours Bekijk deze video » De Oranjezomer: is Ali B echt gevlucht naar Marokko en ontloopt hij zijn straf? Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 26 July om 08:34

In Ede hebben de wolven flink toegeslagen, er zijn waarschijnlijk door meerdere wolven 41 schapen gedood. Daarnaast moesten er nog zes gewonde schapen worden afgemaakt. Maar Jack van Gelder heeft een oplossing.

Krijgt Jack Partij voor de Dieren op zijn dak?
“Gewoon de wolven afknallen”, aldus Van Gelder. Volgens hem krijgt hij nu wel de Partij voor de Dieren op zijn dak. “Maar dit kan niet!’, aldus de presentator. In de studio van De Oranjezomer barst de discussie los. Want honden richten ook schade aan en die worden ook soms ingeslapen, dus waarom de wolven niet?

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's