Buren geschokt na fataal steekincident Zoetermeer: 'Verschrikkelijk' (video)

Buren geschokt na fataal steekincident Zoetermeer: 'Verschrikkelijk' (video)

Thursday 18 July om 21:49

Buren geschokt na fataal <em>steekincident Zoetermeer</em>: 'Verschrikkelijk' (video) Meerdere hulpdiensten zijn donderdagochtend aanwezig bij een woning in Zoetermeer. In de woning zou een incident in de relationele sfeer hebben plaatsgevonden. Hart van Nederland nam een kijkje en sprak de geschokte buurtbewoners. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Incident Zoetermeer: 'Volgens omwonenden sprake van steekpartij' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Verdachte brandstichting Rotterdam-Lombardijen vastgelegd: bekijk beelden van politie Bekijk deze video » Hart van Nederland: zoektocht naar drenkeling Vlissingen gestaakt, persoon niet gevonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Meerdere hulpdiensten zijn donderdagochtend aanwezig bij een woning in Zoetermeer. In de woning zou een incident in de relationele sfeer hebben plaatsgevonden. Hart van Nederland nam een kijkje en sprak de geschokte buurtbewoners.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's