Verdachte brandstichting Rotterdam-Lombardijen vastgelegd: bekijk beelden van politie

Verdachte brandstichting Rotterdam-Lombardijen vastgelegd: bekijk beelden van politie

Verdachte <em>brandstichting</em> Rotterdam-Lombardijen vastgelegd: bekijk beelden van politie De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die wordt verdacht van brandstichting in een woning in Rotterdam-Lombardijen. De politie hoopt door de camerabeelden vrij te geven de verdachte op te sporen. De brand vond 6 juli plaats en de woning is van binnen compleet verwoest, er zijn hierbij geen gewonden gevallen. Meer informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Koning en premier Schoof aanwezig bij emotionele herdenking vliegramp MH17 (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Dochter over in Frankrijk vermiste Marjan Roozendaal: 'Een vreselijke nachtmerrie' Bekijk deze video » Incident Zoetermeer: 'Volgens omwonenden sprake van steekpartij' (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 18 July om 14:42

De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die wordt verdacht van brandstichting in een woning in Rotterdam-Lombardijen. De politie hoopt door de camerabeelden vrij te geven de verdachte op te sporen. De brand vond 6 juli plaats en de woning is van binnen compleet verwoest, er zijn hierbij geen gewonden gevallen.

Meer informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's