Hart van Nederland: zoektocht naar drenkeling Vlissingen gestaakt, persoon niet gevonden (video)

Hart van Nederland: zoektocht naar drenkeling Vlissingen gestaakt, persoon niet gevonden (video)

Thursday 18 July om 20:41

<em>Hart van Nederland</em>: zoektocht naar drenkeling Vlissingen gestaakt, persoon niet gevonden (video) De vermiste zwemmer in Vlissingen is nog niet gevonden ondanks een grootschalige zoekactie. Hulpdiensten en vrijwilligers zochten zowel op land als op zee, en kregen daarbij hulp van een helikopter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dochter over in Frankrijk vermiste Marjan Roozendaal: 'Een vreselijke nachtmerrie' Bekijk deze video » Incident Zoetermeer: 'Volgens omwonenden sprake van steekpartij' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Verdachte brandstichting Rotterdam-Lombardijen vastgelegd: bekijk beelden van politie Bekijk deze video »
TV :

De vermiste zwemmer in Vlissingen is nog niet gevonden ondanks een grootschalige zoekactie. Hulpdiensten en vrijwilligers zochten zowel op land als op zee, en kregen daarbij hulp van een helikopter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's