Hart van Nederland: dode na ongeluk tussen auto en bezorgscooter in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: dode na ongeluk tussen auto en bezorgscooter in Rotterdam (video)

Thursday 18 July om 21:29

<em>Hart van Nederland</em>: dode na ongeluk tussen auto en bezorgscooter in Rotterdam (video) Een scooterrijder is donderdagmiddag overleden door een aanrijding met een personenauto, meldt de politie. Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur op de N209 in Rotterdam. Hart van Nederland meldt dat mstanders hebben geprobeerd eerste hulp te verlenen, maar dat dit niet mocht baten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Incident Zoetermeer: 'Volgens omwonenden sprake van steekpartij' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Verdachte brandstichting Rotterdam-Lombardijen vastgelegd: bekijk beelden van politie Bekijk deze video » Hart van Nederland: zoektocht naar drenkeling Vlissingen gestaakt, persoon niet gevonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een scooterrijder is donderdagmiddag overleden door een aanrijding met een personenauto, meldt de politie. Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur op de N209 in Rotterdam. Hart van Nederland meldt dat mstanders hebben geprobeerd eerste hulp te verlenen, maar dat dit niet mocht baten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's