Rob in tranen in De Bondgenoten: Gaat hij naar huis of kan Serena hem overtuigen van niet?

Rob in tranen in De Bondgenoten: Gaat hij naar huis of kan Serena hem overtuigen van niet?

Rob in tranen in <em>De Bondgenoten</em>: Gaat hij naar huis of kan Serena hem overtuigen van niet? In De Bondgenoten zit Rob er helemaal doorheen. Het is genoeg geweest en hij wil naar huis. Serena wil er niets van weten en duwt hem in een wc-hokje waar hij in tranen uitbarst. Kan Serena hem overtuigen te blijven? Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Rob van De Bondgenoten met hevige pijn naar het ziekenhuis: 'Ik kom terug!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Beau is blij dat er geen 'lekkere chicks' bij nieuwe deelnemers zitten Bekijk deze video » Bradley weer woest in De Bondgenoten: 'Kan Rob niet OPTYFEN naar huis?!' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 16 July om 19:48

In De Bondgenoten zit Rob er helemaal doorheen. Het is genoeg geweest en hij wil naar huis. Serena wil er niets van weten en duwt hem in een wc-hokje waar hij in tranen uitbarst. Kan Serena hem overtuigen te blijven?

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's