Bradley weer woest in De Bondgenoten: 'Kan Rob niet OPTYFEN naar huis?!'

Bradley weer woest in De Bondgenoten: 'Kan Rob niet OPTYFEN naar huis?!'

Bradley weer woest in <em>De Bondgenoten</em>: 'Kan Rob niet OPTYFEN naar huis?!' In De Bondgenoten gaat het er weer gezellig aan toe. Bradley heeft commentaar op Rob en spreekt hem hierop aan, op niet zo’n subtiele wijze. Daar is Rob niet van gediend en die sneert lekker terug. Als Bradley woest de kamer uit loopt gaat hij door met zijn tirade. “Die Rob, kan hij niet gewoon optyfen naar huis?” Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: Fatima en Bradley willen niet bij elkaar in een bondje Bekijk deze video » Chelsea luistert af bij De Bondgenoten: snode plannen Robert, Max en Rowena Bekijk deze video » De Bondgenoten: Beau is blij dat er geen 'lekkere chicks' bij nieuwe deelnemers zitten Bekijk deze video »
Monday 15 July om 15:22

In De Bondgenoten gaat het er weer gezellig aan toe. Bradley heeft commentaar op Rob en spreekt hem hierop aan, op niet zo’n subtiele wijze. Daar is Rob niet van gediend en die sneert lekker terug. Als Bradley woest de kamer uit loopt gaat hij door met zijn tirade. “Die Rob, kan hij niet gewoon optyfen naar huis?”

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's