Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje komt eraan: dit zijn alle kandidaten

Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje komt eraan: dit zijn alle kandidaten

Nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em> komt eraan: dit zijn alle kandidaten Vrijdag was de grote finale van Het Perfecte Plaatje waarin Kaj Gorgels er met de winst vandoor ging, maar fans hoeven niet lang te treuren want er is een gloednieuwe reeks in aantocht. Er zijn weer genoeg BN’ers gevonden die meedoen aan de fotowedstrijd, waaronder Pauline Wingelaar, Claes Iversen en Loiza Lamers. Bekijk het overzicht met alle kandidaten van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Pauline Wingelaar in Het Perfecte Plaatje: krijgt het warm van medekandidaat Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje op Reis: welke kandidaat valt af vlak voor de finale en moet Thailand verlaten? Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje: Kaj en Fresia beleven hysterische nacht in Bangkok Bekijk deze video »
Monday 15 July om 09:49

Vrijdag was de grote finale van Het Perfecte Plaatje waarin Kaj Gorgels er met de winst vandoor ging, maar fans hoeven niet lang te treuren want er is een gloednieuwe reeks in aantocht. Er zijn weer genoeg BN’ers gevonden die meedoen aan de fotowedstrijd, waaronder Pauline Wingelaar, Claes Iversen en Loiza Lamers.

Bekijk het overzicht met alle kandidaten van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's