Finale Het Perfecte Plaatje: Kaj en Fresia beleven hysterische nacht in Bangkok

Finale Het Perfecte Plaatje: Kaj en Fresia beleven hysterische nacht in Bangkok

Friday 12 July om 13:12

In verband met de EK-wedstrijd van Nederland van afgelopen woensdag, is de grote finale van Het Perfecte Plaatje vrijdag te zien bij RTL 4. Kaj Gorgels en Fresia Cousiño Arias gaan de strijd met elkaar aan en in een gesprek met RTL Boulevard verklappen de twee een en ander over de grote eindstrijd. Zo beleefden de twee een ‘hysterische’ nacht in Bangkok…

Bekijk de video over de finale van Het Perfecte Plaatje hieronder.

De grote finale van Het Perfecte Plaatje op Reis is vrijdag 12 juli om 20.30 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv.

Finale <em>Het Perfecte Plaatje</em>: Kaj en Fresia beleven hysterische nacht in Bangkok In verband met de EK-wedstrijd van Nederland van afgelopen woensdag, is de grote finale van Het Perfecte Plaatje vrijdag te zien bij RTL 4. Kaj Gorgels en Fresia Cousiño Arias gaan de strijd met elkaar aan en in een gesprek met RTL Boulevard verklappen de twee een en ander over de grote eindstrijd. Zo beleefden de twee een ‘hysterische’ nacht in Bangkok… Bekijk de video over de finale van Het Perfecte Plaatje hieronder. De grote finale van Het Perfecte Plaatje op Reis is vrijdag 12 juli om 20.30 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv. Pauline Wingelaar in Het Perfecte Plaatje: krijgt het warm van medekandidaat Bekijk deze video » Pauline Wingelaar komt zichzelf tegen in Het Perfecte Plaatje: 'Paniek!' Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje op Reis: welke kandidaat valt af vlak voor de finale en moet Thailand verlaten? Bekijk deze video »
TV :
Finale Het Perfecte Plaatje: Kaj en Fresia beleven hysterische nacht in Bangkok

Actuele video's

Meer actuele video's