Kijkcijfers vrijdag: herhaling Flikken Maastricht valt tegen, Perfecte Plaatje op Reis scoort

Kijkcijfers vrijdag: herhaling Flikken Maastricht valt tegen, Perfecte Plaatje op Reis scoort

<em>Kijkcijfers</em> vrijdag: herhaling <em>Flikken Maastricht</em> valt tegen, <em>Perfecte Plaatje op Reis</em> scoort Zie boven een fragment uit Shownieuws over de nieuwe, tijdelijke presentator Winston Gerschtanowitz Vrijdagavond zagen ruim 925.000 kijkers de niet geheel onverwachte winnaar van het Perfecte Plaatje op Reis ook daadwerkelijk winnen met een perfecte '10'. Vanwege de EK halve finale tussen Nederland en Engeland op woensdagavond was de uitzending uitgesteld. ShownieuwsDe beslissing van NPO1 om Studio Fussball te schrappen en een herhaling van Flikken Maastricht uit te zenden was geen schot in de roos met slechts 275.000 kijkers. De winnaar van dat tijdslot was dan ook de extra uitzending van RTL Boulevard met 'De Zaak Ali B', 538.000 kijkers. De kijkcijfers van Shownieuws met tijdelijke presentator Winston Gerschtanowitz lieten te wensen over: 348.000 geïnteresseerden zagen hem zijn laatste uitzending presenteren. Bekijk de kijkcijfer-berichten van Tina Nijkamp hieronder. Bekijk ook Job Knoester in Vandaag Inside Oranje over straf voor Ali B: "Hij is niet zwaar gestraft" Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje: Kaj en Fresia beleven hysterische nacht in Bangkok Bekijk deze video » Update Mark Gillis: opnieuw koorts en meer steun van beademingsapparaat nodig (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Saturday 13 July om 11:00

Zie boven een fragment uit Shownieuws over de nieuwe, tijdelijke presentator Winston Gerschtanowitz

Vrijdagavond zagen ruim 925.000 kijkers de niet geheel onverwachte winnaar van het Perfecte Plaatje op Reis ook daadwerkelijk winnen met een perfecte '10'. Vanwege de EK halve finale tussen Nederland en Engeland op woensdagavond was de uitzending uitgesteld.

Shownieuws
De beslissing van NPO1 om Studio Fussball te schrappen en een herhaling van Flikken Maastricht uit te zenden was geen schot in de roos met slechts 275.000 kijkers. De winnaar van dat tijdslot was dan ook de extra uitzending van RTL Boulevard met 'De Zaak Ali B', 538.000 kijkers. De kijkcijfers van Shownieuws met tijdelijke presentator Winston Gerschtanowitz lieten te wensen over: 348.000 geïnteresseerden zagen hem zijn laatste uitzending presenteren.

Bekijk de kijkcijfer-berichten van Tina Nijkamp hieronder.







Actuele video's

Meer actuele video's