Job Knoester in Vandaag Inside Oranje over straf voor Ali B: "Hij is niet zwaar gestraft"

Job Knoester in Vandaag Inside Oranje over straf voor Ali B: "Hij is niet zwaar gestraft"

Job Knoester in <em>Vandaag Inside Oranje</em> over straf voor Ali B: &quot;Hij is niet zwaar gestraft&quot; Advocaat Job Knoester reageert aan tafel bij Vandaag Inside Oranje op de straf die de rechter Ali B. heeft opgelegd. Hij vindt twee jaar nog mild, aangezien er voor verkrachting twee jaar staat en de rapper naast verkrachting ook voor een poging tot is veroordeeld. Niet zwaar gestraft"Hij is niet zwaar gestraft", aldus Knoester. René van der Gijp vraagt gaandeweg het gesprek wat de verjaringstermijn voor dit soort misdrijven eigenlijk is. Als hij hoort dat er geen verjaringstermijn meer geldt voor verkrachting, beginnen de heren zenuwachtig te lachen... Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ali B mikpunt van spot na veroordeling: Tralie B & ‘twee vingers in de lucht’ Bekijk deze video » Advocaat Bart Swier: 'Niet zeker of ik Ali B bijsta in hoger beroep' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Saturday 13 July om 09:16

Advocaat Job Knoester reageert aan tafel bij Vandaag Inside Oranje op de straf die de rechter Ali B. heeft opgelegd. Hij vindt twee jaar nog mild, aangezien er voor verkrachting twee jaar staat en de rapper naast verkrachting ook voor een poging tot is veroordeeld.

Niet zwaar gestraft
"Hij is niet zwaar gestraft", aldus Knoester. René van der Gijp vraagt gaandeweg het gesprek wat de verjaringstermijn voor dit soort misdrijven eigenlijk is. Als hij hoort dat er geen verjaringstermijn meer geldt voor verkrachting, beginnen de heren zenuwachtig te lachen...

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's