Stefan voert ongemakkelijk gesprek in Het Jachtseizoen: 'Dat is een rare vraag'

Stefan voert ongemakkelijk gesprek in Het Jachtseizoen: 'Dat is een rare vraag'

Stefan voert ongemakkelijk gesprek in <em>Het Jachtseizoen</em>: 'Dat is een rare vraag' In Het Jachtseizoen besluit Stefan naar een locatie te bellen om meer te weten te komen over de vlucht van Kjeld Nuis en Ireen Wüst. Maar als hij een dame vraagt of ze alleen in een gebouw is, bedenkt hij zich. “Nee wacht, dat is een rare vraag.” Van Thomas krijgt hij de wind van voren. “Dit was echt het aller ongemakkelijkste gesprek ooit!” Bekijk de beelden van Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Stefan in Het Jachtseizoen: 'De politie heeft me verraden!' Bekijk deze video » Het Vluchtseizoen: broers Coronel zitten StukTV direct op de hielen Bekijk deze video » Paniek in Het Jachtseizoen: 'We staan vast op de dijk!' Bekijk deze video »
Thursday 11 July om 16:01

In Het Jachtseizoen besluit Stefan naar een locatie te bellen om meer te weten te komen over de vlucht van Kjeld Nuis en Ireen Wüst. Maar als hij een dame vraagt of ze alleen in een gebouw is, bedenkt hij zich. “Nee wacht, dat is een rare vraag.” Van Thomas krijgt hij de wind van voren. “Dit was echt het aller ongemakkelijkste gesprek ooit!”

Bekijk de beelden van Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's