De Bondgenoten: wat gaan finalisten Robert en Rick doen als ze een ton winnen?

De Bondgenoten: wat gaan finalisten Robert en Rick doen als ze een ton winnen?

<em>De Bondgenoten</em>: wat gaan finalisten Robert en Rick doen als ze een ton winnen? In De Bondgenoten staan finalisten Robert en Rick klaar om hun allerlaatste duel uit te vechten om die felbegeerde ton te winnen. Wat gaan zij eigenlijk doen met die €100.000,- vraagt Tooske? Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: grap van Rick valt HELEMAAL verkeerd bij Chelsea Bekijk deze video » Bradley (De Bondgenoten) snapt er niks van: 'Wat is een Euromast en wat is Madurodam?' Bekijk deze video » De Bondgenoten gemist? Wendy dropt een bommetje bij de knock outs Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 10 July om 20:34

In De Bondgenoten staan finalisten Robert en Rick klaar om hun allerlaatste duel uit te vechten om die felbegeerde ton te winnen. Wat gaan zij eigenlijk doen met die €100.000,- vraagt Tooske?

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's