De Bondgenoten: Fatima had pikante droom over medebewoner, 'echt raar!'

De Bondgenoten: Fatima had pikante droom over medebewoner, 'echt raar!'

<em>De Bondgenoten</em>: Fatima had pikante droom over medebewoner, 'echt raar!' In De Bondgenoten doet Fatima een nogal opvallende onthulling. De kandidate heeft namelijk een erotische droom gehad over een van haar medebewoners. Het gaat om Beau en Rob snapt het wel, volgens hem is hij een knappe jongen. Maar Fatima is vooral in de war en durft hem bijna niet onder ogen te komen, ‘echt raar!’. Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: Bradley moet van Rob zijn 'kanus' houden Bekijk deze video » Bruce tegen Fatima in De Bondgenoten: 'Ik wil er geen derde random babymama bij' Bekijk deze video » De Bondgenoten ruzieën om stofzuiger: 'Je luistert niet!' Bekijk deze video »
Thursday 20 June om 13:18

In De Bondgenoten doet Fatima een nogal opvallende onthulling. De kandidate heeft namelijk een erotische droom gehad over een van haar medebewoners. Het gaat om Beau en Rob snapt het wel, volgens hem is hij een knappe jongen. Maar Fatima is vooral in de war en durft hem bijna niet onder ogen te komen, ‘echt raar!’.

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's