Peter Gillis reageert bot op clipopnames Wendy: 'Ik ga je boeken voor vanavond' (video)

Peter Gillis reageert bot op clipopnames Wendy: 'Ik ga je boeken voor vanavond' (video)

Saturday 8 June om 09:22

Peter Gillis reageert bot op clipopnames <em>Wendy</em>: 'Ik ga je boeken voor vanavond' (video) Wendy's single Meisje van de Handel heeft natuurlijk ook een videoclip nodig en één van de villa's van Peter lijkt de ultieme setting voor dit wereldnummer en werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. ClipWendy is niet alleen een natuurtalent in matig zingen, maar ook op het geïmproviseerde podium van de Gillis-villa wordt er een clip opgenomen die hierbij aansluit. En natuurlijk Peter Gillis, die toezicht houdt op het doen en laten van Wendy. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Groot feest in Huize Gillis: 'Wie had dit gedacht?' Bekijk deze video » WOESTE Wendy van Hout haalt keihard uit naar Hélène Hendriks: 'Jullie hebben mijn liedje verpest!' Bekijk deze video » Zien: Nicol Kremers haalt uit naar Wendy van Hout: 'Het origineel is altijd beter' (video) Bekijk deze video » Peter Gillis valt van dromedaris in Dubai: 'Rug gebroken volgens mij' (video) Bekijk deze video »
TV :

Wendy's single Meisje van de Handel heeft natuurlijk ook een videoclip nodig en één van de villa's van Peter lijkt de ultieme setting voor dit wereldnummer en werkelijk alles wordt uit de kast getrokken.

Clip
Wendy is niet alleen een natuurtalent in matig zingen, maar ook op het geïmproviseerde podium van de Gillis-villa wordt er een clip opgenomen die hierbij aansluit. En natuurlijk Peter Gillis, die toezicht houdt op het doen en laten van Wendy.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's