Peter Gillis valt van dromedaris in Dubai: 'Rug gebroken volgens mij' (video)

Peter Gillis valt van dromedaris in Dubai: 'Rug gebroken volgens mij' (video)

Friday 7 June om 21:52

<em>Peter Gillis</em> valt van dromedaris in Dubai: 'Rug gebroken volgens mij' (video) De familie Gillis is op vakantie in Dubai en moet vroeg uit de veren. Iemand heeft namelijk bedacht dat ze op een dromedaris moeten willen klimmen voor een rondrit door de woestijn. De dromedaris had er echter niet veel zin in en werpt Peter van zijn rug. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. WOESTE Wendy van Hout haalt keihard uit naar Hélène Hendriks: 'Jullie hebben mijn liedje verpest!' Bekijk deze video » Einde Massa is kassa in zicht? Peter Gillis geeft antwoord Bekijk deze video » Zien: Nicol Kremers haalt uit naar Wendy van Hout: 'Het origineel is altijd beter' (video) Bekijk deze video »
TV :

De familie Gillis is op vakantie in Dubai en moet vroeg uit de veren. Iemand heeft namelijk bedacht dat ze op een dromedaris moeten willen klimmen voor een rondrit door de woestijn. De dromedaris had er echter niet veel zin in en werpt Peter van zijn rug.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's