Zien: Nicol Kremers haalt uit naar Wendy van Hout: 'Het origineel is altijd beter' (video)

Zien: Nicol Kremers haalt uit naar Wendy van Hout: 'Het origineel is altijd beter' (video)

Friday 7 June om 20:17

Zien: <em>Nicol Kremers</em> haalt uit naar Wendy van Hout: 'Het origineel is altijd beter' (video) Peter Gillis valt van dromedaris in Dubai: 'Rug gebroken volgens mij' (video) Bekijk deze video » Wendy van Hout, de partner van Peter Gillis, is al een paar dagen trending met haar gezang in Familie Gillis: Massa is Kassa. Oudgediende Nicol Kremers staat ook graag in de belangstelling en dus heeft ze van zich laten horen op Instagram. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol) OrigineelHet nieuwe nummer van Wendy, Meisje van de Handel, werd in De Oranjezomer al met de grond gelijk gemaakt en bij Shownieuws ging het er al eerder over dat haar nummer erg lijkt op Gerard Palts hit Jongen van de Handel. Ook Nicol Kremers heeft dat nu ontdekt... Bekijk de video van De Oranjezomer en de Instagram-post van Nicol Kremers hierboven. Wendy van Hout doet SCHOKKENDE onthulling: 'Mijn nicht is vermoord' Bekijk deze video » WOESTE Wendy van Hout haalt keihard uit naar Hélène Hendriks: 'Jullie hebben mijn liedje verpest!' Bekijk deze video » Wendy van Hout in Shownieuws: "Ik heb ook nooit beweerd dat ik een goede zangeres ben" Bekijk deze video » Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Nicol Kremers haalt uit naar Wendy van Hout: 'Het origineel is altijd beter' (video)

Wendy van Hout, de partner van Peter Gillis, is al een paar dagen trending met haar gezang in Familie Gillis: Massa is Kassa. Oudgediende Nicol Kremers staat ook graag in de belangstelling en dus heeft ze van zich laten horen op Instagram.

Origineel
Het nieuwe nummer van Wendy, Meisje van de Handel, werd in De Oranjezomer al met de grond gelijk gemaakt en bij Shownieuws ging het er al eerder over dat haar nummer erg lijkt op Gerard Palts hit Jongen van de Handel. Ook Nicol Kremers heeft dat nu ontdekt...

Bekijk de video van De Oranjezomer en de Instagram-post van Nicol Kremers hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's