Zien: André Hazes plaatst bloedordinaire Instagrampost

Zien: André Hazes plaatst bloedordinaire Instagrampost

Zien: <em>André Hazes</em> plaatst bloedordinaire Instagrampost André Hazes krijgt de afgelopen tijd beduidend minder media-aandacht dan hij gewend is of misschien wel zou willen maar wellicht dat zijn Instagrampost van deze week daar verandering in brengt. De zanger plaatste namelijk een nogal ordinaire tekst bij een foto van een hamburger: 'Ik houd er niet van als er vlees uithangt... Maar wel bij mijn burger.' Tsja.. De betreffende Instagrampost van André zie je hieronder. Hierboven zie je alles over zijn 10-jarig liefdesjubileum met Monique. Bekijk ook Dit is de eerste single van Christiaan Bauer en dit vindt zijn oma Wies ervan Bekijk deze video » Viktor Brand spreekt buurvrouw Gerda streng toe: 'Dat is egoïstich' (Mr. Frank Visser doet uitspraak) Bekijk deze video » WOESTE Wendy van Hout haalt keihard uit naar Hélène Hendriks: 'Jullie hebben mijn liedje verpest!' Bekijk deze video »
Show :
Tuesday 4 June om 10:46

André Hazes krijgt de afgelopen tijd beduidend minder media-aandacht dan hij gewend is of misschien wel zou willen maar wellicht dat zijn Instagrampost van deze week daar verandering in brengt. De zanger plaatste namelijk een nogal ordinaire tekst bij een foto van een hamburger: 'Ik houd er niet van als er vlees uithangt... Maar wel bij mijn burger.' Tsja..

De betreffende Instagrampost van André zie je hieronder. Hierboven zie je alles over zijn 10-jarig liefdesjubileum met Monique.

Actuele video's

Meer actuele video's