Zo wordt Florida wakker na orkaan Milton: bekijk de LIVE beelden

Zo wordt Florida wakker na orkaan Milton: bekijk de LIVE beelden

Zo wordt Florida wakker na orkaan <em>Milton</em>: bekijk de LIVE beelden Orkaan Milton heeft de afgelopen nacht flink huisgehouden in een groot deel van Florida en nu het daar licht aan het worden is wordt pas echt duidelijk hoeveel schade die veroorzaakt heeft. Drie miljoen huishoudens zitten zonder stroom en zeker is dat er mensen zijn die de storm en de bijbehorende tornado's helaas niet hebben overleefd. In het fragment van De Radio 538 Ochtendshow hierboven hoor je hoe de Nederlandse Hennita, die in Florida woont, de afgelopen uren is doorgekomen. Hieronder zie webcams van diverse plekken in de getroffen Amerikaanse staat, zoals Fort Myers en Lakeland. EarthCam Hurricane Milton 2024 Live Stream - Hurricane Milton Live Cams Bekijk ook Volg LIVE: orkaan Milton nadert Florida en kan voor ravage gaan zorgen Bekijk deze video » In Florida wonende Nederlandse over Milton: 'Monster-orkaan, heb er buikpijn van' Bekijk deze video » Geëvacueerde Nederlander in Florida: 'Familiefoto's en medicatie hebben we meegenomen' Bekijk deze video » Orkaan Milton: zo HEFTIG kan het gaan worden in Florida, bekijk de spectaculaire beelden Bekijk deze video » Orkaan Milton trekt over Florida: bekijk beelden vanuit ruimtestation ISS Bekijk deze video » Orkaan Milton: CNN-verslaggever keihard in gezicht geraakt door rondvliegend voorwerp Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 10 October om 12:39

Orkaan Milton heeft de afgelopen nacht flink huisgehouden in een groot deel van Florida en nu het daar licht aan het worden is wordt pas echt duidelijk hoeveel schade die veroorzaakt heeft. Drie miljoen huishoudens zitten zonder stroom en zeker is dat er mensen zijn die de storm en de bijbehorende tornado's helaas niet hebben overleefd.

In het fragment van De Radio 538 Ochtendshow hierboven hoor je hoe de Nederlandse Hennita, die in Florida woont, de afgelopen uren is doorgekomen. Hieronder zie webcams van diverse plekken in de getroffen Amerikaanse staat, zoals Fort Myers en Lakeland.


Actuele video's

Meer actuele video's